Модул “Четири елемента на успеха"

Когато нещата не вървят, един от тези елементи е на ниско ниво! Направи оценка на четирите елемента на успеха и ги развий до ниво на лекота и радост.

Четирите елемента на успеха са свързани с четири житейски задачи, които ни помагат да живеем призванието си и да реализираме нашата дефиниция за успех:

Работиш със себе си, но усещаш, че имаш мисли, които понякога те карат да се чувстваш малък. В трудни моменти емоциите те връхлитат и нямаш стабилна увереност. Понякога мотивацията сякаш живее на друга планета.

 

Обучителен модул 4 ЕЛЕМЕНТА НА УСПЕХА ти помага да изградиш основа за мащабно и стабилно разгръщане.

Обучителен модул 4 Елемента на Успеха е част от Мастър клас Пътя на Призванието. Представи си обучителния модул като важен житейски урок. Мастър класът е един семестър, а Академия 1 от 100 е цялостна магистратура за успех.

В модула:

Работиш за справяне с трудни ситуации

Правиш тест за четирите елемента и тяхното временно състояние

Правиш упражнения за повишаване нивото на елементите

Практикуваш техники за справяне с трудни хора

Четирите eлемента на успеха:

VA_Website_Earth

земя - “Самочувствие и увереност в себе си”

Много професионалисти не успяват да поискат пари за услугите си или нямат умения да преговарят за заплащане. Прокрадва се вярването “не съм достатъчно добър” или “не мога да си искам пари”. Целта на първия елемент е да преодолееш тези вярвания и това да те подкрепи да имаш здравословно самочувствие.

ВОДА- “Емоционална устойчивост

Житейски драми или силни емоции често ни отклоняват от целта или пречат на прогреса ни. Този елемент ти помага да осъзнаеш какво е твоето емоционално състояние и да го управляваш, така че да подкрепя целите ти и добруването ти.

огън - “Мотивация и енергия”

Никоя идея не работи, ако ти не работиш за нея. За целта е нужна енергия. Реализирането призванието изисква да дадем всичко от себе си, да напрегнем способностите си, за да постигнем личния си гений. Това може да се случи само ако имаме пълен енергиен резервоар, за което те подкрепя този елемент.

VA_Website_Air

ВЪЗДУХ - “Визия и лекота”

Всички сме чували за позитивното мислене. Четвъртият елемент на успеха го извежда на друго ниво - умение да управляваме мислите си и да се фокусираме върху целта, а не върху временния провал.

Резултати от обучителен модул 4 елемента на успеха

01

Здравословно самочувствие

Знаеш кои са силните ти страни, вярваш, че заслужаваш много и го излъчваш пред света.

02

Умение да преговаряш за заплащане

Умееш да оценяваш труда си и да поискаш справедливо заплащане за него.

03

Емоционална стабилност, която подкрепя кариерните ти цели

Оценяваш склонността да се въвличаш в ситуации, които взимат енергията ти, без да служат на развитието ти и трансформираш този модел.

04

Енергия, нужна за да живееш призванието си

Без мотивация и енергия няма движение. Без движение няма как да живееш призванието си. Помагаме ти да имаш енергия и устрем към целите си.

В рамките на модула правиш тест, за да определиш какво е нивото ти във всеки от четирите елемента и се фокусираш там, където резултатът е най-слаб.

Помагаме ти да преодолееш трудни и проблемни ситуации с насоки и примерен сценарий за справяне с тях.

Подготвили сме по една визуализация за всеки елемент, за да може да работиш по подобрението им, включвайки целия потенциал на твоя мозък. 

Твоят модул съдържа:

Успешни истории

Yigit Ysipir

Young entrepenur ideas4aid, DoE Award Holder, София и Истанбул

Elitsa Kostova supported me as a mentor and she is an amazing teacher, friend but most importantly an inspirational mentor. I approach her whenever I have concerns with my projects that I work on, and she has always showed me great support, and has opened my eyes on the importance of time management.

Сега имаш избор:

Да се чудиш защо нещата не винаги се получават, как можеш да постигаш кариерните си цели по-бързо и с повече лекота. 

Да вземеш модул 4 Елемента на успеха и да изградиш основа за кариерни постижения, която ти помага да живееш призванието си.

Започни с обучителен модул 4 елемента на успеха сега.

Част от мастър клас “Пътят на Призванието”

Обучителен модул "Четири елемента на успеха"

150 лв.

Обучителен модул “4 елемента на успеха” е част от

Мастър клас “Пътят на призванието”!

Модулът ти помага да решиш ефективно и бързо конкретен проблем, а мастър класа цели да издигне живота и кариера ти на ново ниво и да ти даде устойчивост да продължиш да надграждаш сам.

В мастър клас ПЪТЯТ НА ПРИЗВАНИЕТО откриваме оптималната за теб кариерна реализация, какво стои на пътя й и как да го трансформираш. С четирите елементи на успеха развиваш умения и нагласи, нужни за реализиране на Призванието ти.

Изграждаш личен бранд около призванието си. Помагаме ти да трансформираш кариерата си – от работа, с която животът ти се изплъзва между пръстите, в смисъл, принос и реализация.

Заяви своята консултация

Заяви своя сертификат тук​

Заяви своя сертификат тук​

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.