Лого

(пре)открий и живей Призванието си

Лична сила и личен мит

Трансформирай ограничаващи вярвания и модели на мисли. Създай здравословно самочувствие и настройка за успех. Модулът ти помага да пренапишеш това, което вярваш за себе си и за света!

Преоткрий каква кариера – сфера, роля, тип организация и култура са най-подходящи за теб. Създай пътна карта за реализация на призванието си. Модулът ти помага да дефинираш своя кариерен профил и оптималната му реализация. 

Този модул е основата, която ти помага да създадеш кариера, която обичаш. Има 4 фактора, които спъват успеха, дори, когато сме наясно със себе си и имаме цел – финансова стабилност, емоционална зрялост, умение да мислим и мотивация. 

Създай личен бранд на база на Призванието си по твоя начин, без да се сравняваш и да се чудиш защо подходът на другите на работи за теб. С гост лектор Етиен Янев и бонус обучение за добра публична изява.

Без яснота, без посока и визия няма успех. Създай визия за твоята кариера и нагласа за успех, така че да реализираш целите си с лекота.  В обучителен модул Визия за кариера и бизнес ти помага да създадеш както визия за кариерата си, така и правилните навици за визуализиране. 

Модулът ти помага да комбинираш най-успешните практики за поставяне на цели и постигането им. Помага да разбереш кои стратегии работят за теб и кои не. Постави своя автентична цел и я постигнеш с помощта на екипа ни! 

Voca for Business

Програмата “Открий гласа си” дава ключ към завладяваща, ангажираща комуникация и присъствие пред публика.

Чрез своето присъствие – глас, поведение, език на тялото – лидерът е диригент на настроението и състояние на своя екип.

Помагаме на Gen Z & Y да развият ключови умения и нагласи за продуктивност и ангажираност на работното място с игровизиран подход.

Подкрепяме лидери на екипи и мениджъри да създадат култура, в която техните служители процъфтяват.

Програмата “Трансформационно лидерство” използва най-доброто от “THE FUTURE OF WORK”, помагайки на участниците да развият лична ефективност и продуктивност и “Открий гласа си”, с които те развиват ораторско майсторство.

Абонирай се и получи 15% отстъпка от своята първа програма

Заяви своята консултация

Заяви своя сертификат тук​

Заяви своя сертификат тук​

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.