Инвестиция на POYPE  във Voca Academy

Инвестиция на POYPE във Voca Academy

От крито adoption до модел учи и печели.

Геймификация, криптовалути и образование – това са три неща, които са обвързани чрез партньорството на POYPE и Voca Academy. 

POYPE

Мисията на POYPE – bitcoin cash adoption company – е развитието на местна крипто екосистема.

Компанията оказва помощ на бизнеси, търговци и потребители да навлязат в разплащането с криптовалута. Визията на POYPE е да създаде алтернатива на настоящата финансова система, в която хората да се разплащат с Bitcoin Cash и чрез и в която не само елитът печели. 

POYPE инвестира в бизнеси, допринасящи за навлизането и приемането на криптовалутите като средство за разплащане. Един от бизнесите, които привличат интереса на POYPE е Voca Academy. 

VOCA ACADEMY

Voca Academy помага на хора и организации да открият най-доброто в себе си, да го развият и приложат.

Компанията създава революция в кариерното ориентиране благодарение на авторската си методология. Voca Academy редлага геймифицирани програми за ангажиране и продуктивност с крипто токън, който стимулира процеса на обучение и приложение на наученото. Именно употребата на този крипто токън отговаря на мисията на POYPE и привлича инвестицията им. 

Крипто токънът на Voca Academy  представя моделът Learn and Earn (учи и печели). Това е модел, според който индивидуалните и корпоративни потребители на програмите на Voca Academy печелят крипто токън след преминаването си през обучителните програми.

Всеки, който привлече нов клиент, сподели ценен опит с общността или стане ментор на нов участник, печели токън, който после може да обмени за отстъпки в Академията или за покупка на стоки и услуги при търговци онлайн и офлайн.

POYPE финансира разработването на геймификациите на програмите на Voca Academy, разработване на нова обучителна платформа и създаване на подобрена маркетинг стратегия.

Инвестицията е в рамките на 40 000 евро, в срок за две години.

Предстои Voca Token да бъде пуснат в обръщение през 2022 година. 

Публикувана от
Elitsa Kostova

Не пропускай нова статия!

Абонирай се и получи 15% отстъпка от своята първа програма

Заяви своята консултация

Заяви своя сертификат тук​

Заяви своя сертификат тук​

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.