Участие на Voca Academy в акселерационна програма GAZELLE 

Участие на Voca Academy в акселерационна програма GAZELLE организирана от русенска търговско-индустриална камара

От февруари до май Voca Academy участва в проект „Стимулиране на развитието на иновативни МСП с висок потенциал – Gazelle“. 

Проектът се изпълнява от Русенска търговско-индустриална камара. Целта на проекта е да стимулира развитието на иновативни МСП с висок потенциал. 

Voca Academy е едно от тринадесетте български малки и средни предприятия, които са подбрани за участие в акселераторската програма. 

В рамките на програмата се състоя и инвестиционен форум в Северна Македония с представители от България, Северна Македония, Гърция и Кипър, където беше представена и Voca Academy. Двама ангел инвеститори проявиха интерес към стартъпа на Voca Academy и отправиха покана за последваща среща в Атина. 

Voca Academy създава корпоративни обучителни програми, които осигуряват д устойчиви резултати чрез геймификация, акцент върху личностно израстване и комбинация между НЛП практики и трансформационен коучинг.

Voca Academy предлага и индивидуални програми с кареирен профил. Профилирането взима предвид както дългосрочни интереси, мотивация и заложни, така и житейски път и опит, които често биват пропускани. Профилът предлага сфера, роля или позиция за реализация и очертава път на развитие – обучение. 

Обучението се случва чрез геймифицирана платформа за индивидуално кариерно развитие и за развитие на ангажираност, продуктивност  на компании. 

В рамките на геймификацията Voca Academy предлага на потребителите си възможността да печелят с Voca Token, когато подкрепят общността, като привличат нови клиенти и споделят опит. 

Всеки, който привлече нов клиент, сподели ценен опит с общността или стане ментор на нов участник, печели Voca Token създаден върху мрежата на Bitcoin Cash, който може да използва за отстъпки в Академията или за покупка на стоки и услуги при търговци онлайн и офлайн. По този начин се стимулира активността на участниците чрез модела Learn and Earn. 

Публикувана от
Elitsa Kostova

Не пропускай нова статия!

Абонирай се и получи 15% отстъпка от своята първа програма

Заяви своята консултация

Заяви своя сертификат тук​

Заяви своя сертификат тук​

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Имаш ли нужда от помощ?

Вашето запитване е изпратено

Благодарим Ви, че изпратихте запитване до нас. Член на нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.